Naar boven

Flos Fucsia

De Flos Fucsia collectie bestaat uit een aantal prachtige hanglampen. Achille Castiglioni is de ontwerper van deze serie lampen en heeft overal aan gedacht. Deze collectie bestaat namelijk uit lampen in drie verschillende groottes. Of je nu een kleine ruimte of een grote ruimte hebt, zo vind je in elk geval een lamp die past bij je (woon)wens. De kleinste van het stel is de Flos Fucsia 1 hanglamp. De combinatie van glas en staal maakt deze lamp tot een plaatje om naar te kijken. Deze lamp is van zo ongeveer alle gemakken voorzien. Zo is er een gematteerde streep aan de onderkant van het glas te vinden. Deze streep beschermt je tegen verblinding, mocht je te lang in de lamp kijken. Dat kan nog wel eens het geval zijn als hij boven je eettafel hangt bijvoorbeeld. Om het extra gezellig te maken, kun je ook meerdere exemplaren naast elkaar hangen. 

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Flos Fucsia hanglampen van formaat

We laten je ook graag kennismaken met de grootste lamp van het stel: de Flos Fucsia 8 hanglamp. Deze lamp heeft zoals je misschien al verwacht acht kegels in plaats van één. Dat is ook direct het grote verschil tussen deze twee hanglampen. Het is een schitterend exemplaar die je een mooi plekje kunt geven boven je eettafel bijvoorbeeld. Door het fraaie design eist hij wel regelmatig je aandacht op, maar gelukkig is het geen straf om deze lamp te bekijken. Ga je toch liever voor een lamp met minder kegels? Dan is de Flos Fucsia 3 hanglamp misschien wel wat voor jou. Deze lamp bestaat uit een drietal lampenkappen. Een lamp die zich prima thuis voelt in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Heb jij al een plekje in gedachte?

Flos Fucsia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Fucsia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.