Flinders tafels

De tafels van Flinders zijn een goed voorbeeld van Scandinavisch design, maar dan wel geproduceerd in eigen land. Met een Nederlandse ontwerper en een Nederlandse fabriek houden we het met de Flinders tafels lekker dicht bij huis. De tafels van Flinders zijn ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Flinders en de jonge ontwerper Joost Bril. Bij het ontwerpen van de tafels heeft hij de waardes van Flinders niet uit het oog verloren. De Flinders Oslo tafel 220x100 past dan ook perfect bij de visie van Flinders: betaalbaar, natuurlijke materialen, verrassend en met een knipoog. Neem eens een kijkje tussen de verschillende tafels van Flinders en laat je verrassen door de unieke designs. Welke Flinders tafel mag in jouw eetkamer staan?

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Producten van Flinders rechtstreeks afkomstig van de makers

Op onze city trips struinen wij de leukste en hipste woonwinkels af op zoek naar nieuwe ontwerpen die passen binnen onze merkwaarden. Daarnaast geven we jonge ontwerpers de kans om hun ontwerpen op de markt te brengen onder de hoede van Flinders. Voor deze producten gaan we rechtstreeks naar een lokale fabriek. Wij halen alle tussenstappen in het distributieproces eruit waardoor wij veel goedkoper kunnen leveren. De producten van Flinders worden gekenmerkt door betaalbaarheid, het gebruik van natuurlijke materialen, een verrassende vormgeving en design met een knipoog.

Onderhoud van een Flinders tafel

De tafels van Flinders worden allemaal gemaakt van massief eikenhout, waarbij het gebruikte eiken vooral zijn roots vindt in Frankrijk. Een mooie eigenschap van eiken is dat het makkelijk is in onderhoud. Wanneer je een Flinders tafel ongeveer elk half jaar opnieuw in de olie of was zet, blijft het tafelblad jarenlang mooi. Alle maten van de Flinders tafels worden onafgewerkt geleverd. Met Structuur- of Wasolie kan je voor de tafel zelf de afwerking kiezen die het best bij jouw interieur past. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de naturel mat afwerking. Hierbij is het belangrijk dat de tafel minimaal twee keer geolied wordt. Bij de gekleurde afwerkingen in white, gray en sepia raden wij aan om eerst de kleur aan te brengen en vervolgens de tafel te behandelen met een naturel olie. Heb je toch liever een andere kleur? De tafels kunnen ook in elke mogelijke RAL kleur gelakt worden.

Flinders tafels bij Flinders

Flinders is ontwerper van de Flinders tafels. Dat betekent dat wij alle Flinders tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook enkel producten van de hoogste kwaliteit. Ben je op zoek naar een specifieke variant van de Flinders tafel en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Flinders tafel dan zorgen wij ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven