Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

FÉST

De designwereld is sinds 2013 een geweldig merk rijker. In dit jaar zag designlabel FÉST het levenslicht, dankzij de filosofie van oprichter en ontwerper Femke Furnée. Als groot fan van design was ze vaak teleurgesteld over de prijzen die gevraagd werden voor producten. Ze besloot daarom om zelf een collectie betaalbare woonaccessoires en meubels te gaan ontwerpen. Het resultaat is een fantastische reeks designproducten, met een knipoog naar meubels uit de jaren 50. Een voorbeeld van zo’n prachtige bank is de Kate bank met longchair van FÉST. Stijlvol én functioneel tegelijk. Een ding is zeker: hij nodigt je van harte uit om heerlijk onderuit gezakt te zitten of lekker languit op de bank te liggen.

Stijlvolle FÉST Kate banken

Om jouw interieur compleet te maken, kan de FÉST Kate bank 3-zits wel eens heel goed van pas komen. Hij is erg minimalistisch, maar daardoor oh zo mooi. Uiteraard kun je deze bank ook samenstellen naar jouw smaak door een keuze te maken in de stofsoort en de kleur. Heb jij al een idee? Het maakt eigenlijk niet uit wat je op deze bank doet, want hij maakt je leven net iets comfortabeler. Zet er een leuk bijzettafeltje bij, hang wat leuke woonaccessoires aan de muur en zet er een passende stoel bij. Zo begint je woonkamer wel ergens op te lijken, hoor.

FÉST Kate bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST Kate banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke FÉST banken uit deze collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je FÉST bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

FÉST
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad