FÉST Juno

De FÉST Juno collectie bestaat uit verschillende banken die jouw interieur prachtig kunnen aanvullen én jou net dat beetje extra comfort kunnen schenken. Ben jij ook zo dol op die love seats in de bioscopen? Nou, dan hebben we een bank die voor jou is gemaakt: de FÉST Juno Love Seat bank. Zo hoef je niet meer een duurder ticket in de bioscoop te kopen. Hij lijkt door zijn kleur ook nog eens op de stoelen in de stoelen in de bioscoop. Wij kunnen je vast vertellen dat hij echt heerlijk zit. Pas maar op hoor, want straks kom je er niet meer uit. Hij is in elk geval groot genoeg om heerlijk met zijn tweetjes neer te ploffen, maar je kunt er natuurlijk ook heerlijk in je eentje op luieren. Zie jij jezelf al liggen op deze FÉST Juno bank?

FÉST

De designwereld is sinds 2013 een geweldig merk rijker. In dit jaar zag designlabel FÉST het levenslicht, dankzij de filosofie van oprichter en ontwerper Femke Furnée. Als groot fan van design was ze vaak teleurgesteld over de prijzen die gevraagd werden voor producten. Ze besloot daarom om zelf een collectie betaalbare woonaccessoires en meubels te gaan ontwerpen. Het resultaat is een fantastische reeks designproducten, met een knipoog naar meubels uit de jaren 50. Een voorbeeld van zo’n prachtige bank is de Juno bank 3-zits van FÉST. Stijlvol én functioneel tegelijk. Een ding is zeker: hij nodigt je van harte uit.

FÉST Juno: een bank voor jou

Heb je een groot gezin of een grote familie, dan ben je vast op zoek naar een bank waar je minimaal drie personen op kwijt kunt. De FÉST Juno bank 3-zits biedt de mogelijkheid om lekker met zijn drietjes te genieten op de bank van een leuk televisieprogramma of misschien wel een leuk gezelschapsspelletje. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet, want deze Juno zorgt er toch wel voor dat hij heerlijk comfortabel zit. Je kunt de bank eigenlijk geheel naar je eigen smaak samenstellen doordat je de kleur en de stof zelf kunt bepalen. Leuk, toch? Zo heb je in elk geval een bank die perfect past in jouw interieur.

FÉST Juno bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST Juno banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke FÉST banken uit de Juno collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je FÉST bank uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

FÉST
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad
Naar boven