Naar boven

Over Fermob

Sinds 1998 is het Franse merk Fermob specialist op het gebied van design tuimeubelen. De collecties die je bij Flinders vindt, zijn allemaal door Fermob zelf ontworpen en geproduceerd. Op deze manier kan dit merk de kwaliteit perfect waarborgen. Fermob komt de kwaliteit ook na door hun producten af te werken met een speciale anti-roestbehandeling. Zo zijn de meubels bestand tegen werkelijk alle weersomstandigheden en laat je ze met een gerust hart het hele jaar door buiten staan. De visie van Fermob is om mensen samen te brengen in parken, tuinen en balkons. Met deze visie ontwerpt Fermob stevig door en zo mag je regelmatig nieuwe en innovatieve designs van ze verwachten. Dat geldt ook voor de collectie vloerlampen van Fermob. En wij, bij Flinders, hebben ze dan voor je klaarstaan.

Verlicht je tuin optimaal met voerlampen van Fermob

De collectie vloerlampen van Fermob typeert zich door exemplaren die er elk net weer wat anders uitzien. Maar welke vloerlamp past nou perfect in jouw tuin? Kies je voor een staande lamp met een gebogen armatuur of gaat je voorkeur uit naar een vloerlamp als bijzettafel? Een staande lamp met gebogen armatuur heeft verschillende voordelen. Zo is deze vloerlamp ideaal om achter een tuintafel te plaatsen. Op deze manier hangt het licht van de vloerlamp precies boven de tafel. De Balad voet vloerlamp large van Fermob is daar een goed voorbeeld van. Met deze vloerlamp van Fermob kun je het licht eigenlijk op elke plek die je maar wilt laten schijnen. Ook de Balad Garden Stake vloerlamp van Fermob is een mooi exemplaar die je overal kunt neerzetten voor een stijlvolle toevoeging aan jouw tuin.

Fermob vloerlampen bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle vloerlampen van Fermob kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.