Naar boven

Actie: Balad lamp cadeau bij € 750+ aan Fermob

Bij besteding van € 750 aan producten van Fermob krijg je nu de Balad tafellamp H25 (t.w.v. € 87) cadeau.

Buiten leven met Fermob

Fermob is een Frans merk dat staat voor liefde, bescherming en respect voor de natuur. Ze willen het buitenleven, het leven dat zich daadwerkelijk in de natuur afspeelt, koesteren door de perfecte meubels te creëren voor deze ruimte. Het is niet meer dan logisch dat ze dat met de grootste respect voor de natuur doen, vandaar dat duurzaamheid een grote rol speelt bij dit merk. Zo wordt er zuinig omgegaan met het materiaal en er wordt er voor gezorgd dat de meubels nooit heel zwaar worden. Er wordt gedaan aan recycling en er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit. Hierdoor kun jij vele jaren genieten van de kleurrijke meubels die het buitenleven net nog wat leuker maken dan dat het al is.

 

Buiten zitten met Fermob

Deze moderne serie tuinmeubelen vormt met zijn geometrische vormen een mooi contrast met zijn organische omgeving. De zitting en het staal zijn in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een groentint die meer opgaat in het kleurenpalet van je tuin, of voor een grijstint die juist meer afsteekt en opvalt. De Ultrasofa 2-zits tuinbank is ideaal voor een kleinere tuin of zet, wanneer je wel veel ruimte hebt, er twee tegenover elkaar om een volledige zithoek te maken. Met de Ultrasofa Ottoman voetenbank ervoor kun je met meerdere mensen tegelijkertijd onderuitzakken met de voeten omhoog. Goed voor de ontspanning, je vitamine D opname en ook nog eens super gezellig.

 

Fermob Ultrasofa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit deze serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Ultrasofa serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.