Fermob stoelen

Een Fermob stoel is er voor het buitenleven. Niet alleen voor in de zomer, want een Fermob stoel kan je het héle jaar buiten laten staan. En door een speciale anti-UV laag hoef je ook niet bang te zijn dat de kleur van je stoel vervaagt. Heel fijn met de vele exotische, bruisende kleuren van de Fermob stoelen. Voor een eigenwijs, speels effect kan je ook stoelen in verschillende kleuren mixen en matchen. Of zoals bij de Sixties stoel van Fermob, meerdere kleuren in één stoel combineren. Zo heb je de combinatie van Paprika en Saffron of Storm grijs en Slate, waarbij de zitting en het onderstel verschillen van kleur. De geweven zitting van deze Fermob stoel brengt je terug naar de jaren 60, maar hoort ook echt thuis in deze tijd! 

Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de collectie van Fermob in een handomdraai een stijlvolle, vrolijke en gezellige buitenruimte. De producten van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob stoelen collectie. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof ogen: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet geheel onbelangrijk: de stoelen van Fermob zijn zeer comfortabel!

De kleurrijke Fermob stoelen

De Fermob stoelen zijn niet alleen in neutrale kleuren heel mooi, maar ook in een van de vele felle vrolijke kleuren waar je uit kunt kiezen. De Fermob Bistro stoel is bijvoorbeeld in maar liefst 23 verschillende kleuren te koop! Komt het model van de Bistro stoel van Fermob je bekend voor? Dat kan, want de kans is groot dat je een soortgelijk model bent tegengekomen op een zonnig terrasje in Frankrijk. Genietend van een heerlijke maaltijd of juist van een verkoelend biertje. Een bistro is namelijk een combinatie tussen een kroeg en een restaurant. Daarnaast heb je ook de veelzijdige  Fermob Luxembourg stoel. De Luxembourg stoel van Fermob is de ideale stoel voor elke tuin, terras of balkon. Hij heeft een simpel design, maar je kunt deze stoel zo opvallend maken als je zelf wilt, aangezien ook deze Fermob stoel verkrijgbaar is in maar liefst 23 verschillende kleuren.

Geef je armen rust

Altijd last van lamme armen, of hebben je armen rust nodig na een vermoeiende sportsessie? Dan heeft Fermob stoelen voor jou mét armleuning. Zo is er bijvoorbeeld de Fermob Luxembourg stoel met armleuning. Er zijn stoelen die het allemaal hebben: 23 verschillende kleuren, bestand tegen allerlei weersomstandigheden, fijn zitcomfort én een goede uitstraling. Als dit het soort stoel is waarnaar je op zoek bent is deze stoel van Fermob de beste keuze voor jou. Je armen kunnen in ruststand ook genieten van het zonnetje op de Fermob Monceau stoel. En als je een beetje eigenwijs bent, kun je natuurlijk de armleuningen ook als rugleuning gebruiken. Dat zit alleen niet zo lekker, daarom heeft deze stoel, je gelooft het vast niet, een échte rugleuning (ja echt!). Wil je graag een stoel waarin je lekker kan loungen? Kijk dan naar de Fermob Alizé stoel met armleuningen. Niet alleen kun je de rugleuning verstellen, je deze Fermob stoelen ook opstapelen!

Fermob stoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel van Fermob en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fermob stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fermob stoelen gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven