Fermob Monceau

De Monceau collectie van Fermob is een eenvoudige productfamilie met een goede uitstraling. De collectie is geïnspireerd op de Luxembourg collectie van Fermob, dus de twee series delen voor een groot deel hun design en uitstraling. Net als de Luxembourg, is de Fermob Monceau begonnen als buitenmeubel voor een beroemd stadspark in Parijs. Het verschil tussen de twee zit echter in de basis. De Fermob Monceau collectie is met het oog op functionaliteit ontworpen. De Fermob Monceau stoelen bijvoorbeeld, hebben een ergonomische vormgeving en zijn te stapelen tot maar liefst zes stoelen. Daarnaast zijn ze gemaakt van staal waardoor ze licht van gewicht zijn. Het resultaat is een retro, chique en praktische collectie van compacte meubelen die makkelijk hanteerbaar zijn. Staat er binnenkort ook een stukje Frankrijk in jouw tuin?

Sorteren op

1-6 van 6 producten

Over Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan deze collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob Monceau tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien zijn de producten van Fermob verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren en, niet geheel onbelangrijk, zitten de tuinstoelen ook zeer comfortabel.

Vrolijk je terras op met Fermob Monceau

Tuinmeubelen van het Franse Fermob zijn echte reizigers. De Fermob Monceau begon zijn reis in de jaren 30 in het gelijknamige park in Parijs en is sindsdien over de hele wereld te bewonderen. Dit succes is makkelijk te verklaren, want de tuinmeubels zijn handig en leuk tegelijk. Eenvoud en design komen met de Fermob Monceau serie zo naar je eigen terras of tuin. De Fermob Monceau tuinbank bijvoorbeeld, is leverbaar in zo veel verschillende kleuren dat het nog lastig gaat worden om een keuze te maken. Kies je voor de kleur Honey omdat die zo mooi staat naast je zonnebloemen, of ga je juist voor een schutkleur met de Cedar Green? Welke kleur je ook kiest, er is altijd een bijpassende Fermob Monceau tafel 146x80. Houd je niet zo van het ton-sur-ton? Geen probleem, dan heb je nog 22 andere kleuren over om uit te kiezen! Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je Fermob Monceau meubel zijn prachtige kleur verliest: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig.

Fermob Monceau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Monceau serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Monceau collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Monceau familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven