Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fermob design

Wie aan iconische tuinmeubelen denkt, denkt aan het Franse Fermob. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubels, maar ontwerpt ze zelf ook. De producten van Fermob zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle, comfortabele en vriendelijk ogende buitenruimte. Fermob heeft meerdere succesvolle ontwerpen op haar naam staan, maar vooral de Luxembourg collectie, die is ontworpen voor Jardin du Luxembourg in Parijs, springt eruit. Deze collectie is wereldwijd een groot succes en is het symbool voor de Franse designbranche. Bijzonder aan de producten van Fermob is de speciale antiroestbehandeling. Hierdoor zijn de tuinmeubels bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Buitengewone Fermob Mickey Mouse Bistro tuinstoelen 

Twee inspiratiebronnen, twee makers van sociale banden en herinneringen, twee symbolen van joie de vivre en enthousiasme en vooral ook twee herkenbare silhouetten: Fermob en Disney vullen elkaar perfect aan. Om te vieren dat Mickey Mouse 90 jaar geleden voor het eerst verscheen, heeft de bekende Bistro tuinstoel een make-over gekregen. Door twee herkenbare elementen van de beroemdste muis ter wereld toe te voegen aan de stoel werd de Mickey Mouse Bistro tuinstoel geboren. Omdat kinderen ook gek zijn op Mickey, is de tuinstoel ook in een kleinere variant verkrijgbaar: de Mickey Mouse Bistro tuinstoel kids.

Een mobiel exemplaar: de Mickey Mouse tafellamp

Naast de Bistro tuinstoel is ook de mobiele lamp een bekend item uit de collectie van Fermob. Deze mocht dan ook niet ontbreken in de Mickey Mouse collectie. De tafellamp is gemaakt van drie cirkels die samen het silhouet vormen dat Mickey Mouse zo beroemd heeft gemaakt. De Mickey Mouse tafellamp van Fermob is gemaakt voor gebruik in de tuin of het terras, maar is zo leuk dat je hem waarschijnlijk aan het einde van de dag alsnog mee naar binnen neemt!

Fermob Mickey Mouse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Mickey Mouse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.