Naar boven

Over Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan de collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die ze krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen natte, zonnige en zoute omgevingen. Onze favorieten uit de Fermob Luxembourg collectie zijn de Fermob Luxembourg tafel 80x80 en Fermob Luxembourg stoel met armleuning. Deze tuinstoel heeft werkelijk alles; hij is verkrijgbaar in 23 (!) verschillende kleuren, hij is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, hij ziet er fantastisch uit én zit ook nog eens heerlijk.

Relaxen met Fermob Luxembourg

Het motto van Fermob is ‘joie de vivre’, oftewel levensvreugde. En die vreugde, die is goed te zien in de Luxembourg collectie van Fermob. Neem bijvoorbeeld de Fermob Luxembourg schommelstoel. Want waarom zou je een normale tuinstoel neerzetten in je tuin of terras, als je ook voor een schommelstoel kan kiezen? Toch liever wat vastigheid aan de grond, ga dan lekker onderuit zitten in de Fermob Luxembourg fauteuil. Dit buitenmeubel voorziet je van heerlijk zitcomfort. Maak je ontspannen buitenmoment helemaal af met de Fermob Luxembourg voetenbank. Wat het genieten nog iets extra’s geeft? Met de Fermob Luxembourg collectie creëer in een handomdraai een stijlvolle, vrolijke en gezellige buitenruimte.

Niet zomaar een stadsbankje

Gewoon bestaat niet voor Fermob. Daarom zijn de tuinbanken uit de Fermob Luxembourg collectie multifunctioneel. De Fermob Luxembourg tuinbank kan je werkelijk overal neerzetten. In de achtertuin voorziet deze kanjer je bijvoorbeeld van een plekje om te liggen als de zon schijnt. Maar ook op een terras of bij een gezellig café zijn de Luxembourg tuinbanken van Fermob graag geziene gasten. Met de Fermob Luxembourg tuinbank met rugleuning kan je heerlijk van het zonnetje genieten. Omdat de bank twee tot driepersoons is, is er nog genoeg plaats voor goed gezelschap. Benieuwd of er een tuinbank tussen zit die goed bij jouw tuin of terras past? Zeker, want de Luxembourg collectie is verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof worden. De poedercoating die gebruikt wordt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. Leef  je uit met een fuchsia, honey of carrot kleur tuinbank!

Fermob Luxembourg bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Luxembourg serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Luxembourg collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Luxembourg familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.