Naar boven

Fermob Kintbury

De Fermob Kintbury serie is ontworpen door de bekende Engelse ontwerper Terence Conran. De tuin is een van zijn favoriete plekken. Hij komt daar om te ontspannen, te dromen en inspiratie te vinden. De serie kreeg dan ook de naam van het Engelse plaatsje waar hij woont en van zijn tuin geniet. Het ontwerp is een moderne vertaling van de romantische tuinmeubels zoals we die kennen van het Engelse platteland. De Kintbury tuinstoel heeft geen motief van krullende vormen, maar van langwerpige ruiten. Het is een moderne speelse stoel geworden die menig tuin zal doen opfleuren. Hij is in wel vierentwintig verschillende kleuren verkrijgbaar. Grote kans dus dat jouw favoriete kleur ertussen zit.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Fermob brengt vrolijkheid

Wanneer je door het assortiment van Fermob gaat wil je niks anders meer dan buiten zijn. Dit Franse merk is namelijk gespecialiseerd in designmeubelen voor in de buitenlucht. De meubels zijn grotendeels van aluminium gemaakt en zijn vaak in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Fermob wilt namelijk dat hun ontwerpen een vrolijk effect hebben. Omdat dit alleen kan wanneer de omgeving, de natuur, ook ‘vrolijk’ is, heeft het merk duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze hun materialen recyclen, dat afval gescheiden wordt en dat hun werknemers in een gezonde werkomgeving hun werk kunnen doen. Je kan dus met een schoon geweten plaats nemen aan de Kintbury stoelen en tafels om vervolgens te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Fermob Kintbury collectie: modern en traditioneel

Wanneer je nog op zoek bent naar een tuintafel van een niet al te groot formaat, dan is de Kintbury tuintafel 100x100 een goede optie. Het vierkante model neemt niet al te veel ruimte in en biedt toch plek voor vier personen om samen aan te eten. Het model is simpel en toch heel elegant. De tafelpoten die in twee bogen uiteenlopen, geven deze moderne tafel een traditioneel tintje. Een mooie combinatie voor tussen de bloemen en planten. De tafel is in wel 24 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen of je voor een neutrale toegankelijke kleur gaat die opgaat in zijn omgeving, of voor een kleur die je tafel doet uitspringen. Je kunt ook mixen en matchen met de kleur van de bijpassende stoelen. Wat past het best bij jou?

Fermob Kintbury bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Kintbury collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.