Naar boven

Fermob Ellipse

De Fermob Ellipse serie brengt een set hele fijne luchtige meubels voor in jouw tuin of op je terras. Het zijn elegante en ruime modellen die het nog makkelijker maken om in de relaxmodus te komen. Neem de Ellipse fauteuil bijvoorbeeld. Met zijn ronde vormen ziet hij er heel uitnodigend uit. Het dunne stalen frame zorgt dat alle aandacht gaat naar de zitting die is gemaakt van een gaasachtig textiel. Omdat deze semi-transparant is, krijgt de stoel een lichte uitstraling en blend hij mooi met zijn omgeving. Omdat hij ook qua gewicht heel licht is, is hij makkelijk te verplaatsen. Een uurtje in de zon en daarna weer even terugtrekken in de schaduw? Je verplaatst je met al het gemak van plek naar plek.

Fermob verveelt niet

Fermob is gespecialiseerd in het opvrolijken van jouw buitenruimte. Hun diverse assortiment met meubels, lampen en accessoires maakt jouw tuin of balkon tot een waar paradijs. Het merk komt uit Frankrijk, een land met een rijk buitenleven. Omdat de weersomstandigheden in dit land nogal kunnen wisselen, zijn de meubels voorzien van de beste bescherming. Zowel tegen regen als tegen de zon. Dit maakt dat alle producten een lange levensduur hebben. Gelukkig maar, want de ontwerpen zullen je niet snel gaan vervelen. De dromerige ontwerpen uit de Ellipse serie zullen je vele zomers van het grootste comfort voorzien. Zie jij jezelf al de komende zomers wegdommelen in de fauteuil of op het bankje?

Uren zitten omringd door Fermob Ellipse meubels

Zit je graag naast elkaar te genieten van de zon? Dan is een bankje in de tuin of op het balkon een goed idee. Heb je het idee dat deze vaak een beetje hard zitten? Dan heb je nog nooit plaatsgenomen op de Ellipse tuinbank. Hij is geïnspireerd op een klassiek parkbankje, alleen is het hout vervangen door textiel. Omdat de kans groot is dat je zin hebt uren op dit bankje te blijven zitten, heeft Fermob er een bijpassende tafel bij gemaakt: de Ellipse salontafel. Wanneer je deze vol zet met lekkere snacks, een fles water en een kan met verse ijsthee, dan weet je zeker dat je nog wel even goed zit daarbuiten. Vergeet je niet goed in te smeren!

Fermob Ellipse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Ellipse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no time een nieuw product ontvangt.