Ferm Living Remix plaid
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Remix plaid

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Remix plaid.

Het Remix plaid van Ferm Living dankt zijn naam waarschijnlijk aan de mogelijkheden die het je biedt. Gooi dit plaid op je bank en 'remix' zo je interieur. Heerlijk om onder te kruipen bij een romantische film, of gebruik hem in bed tijdens winterse nachten. Omdat het plaid volgens jacquard-techniek is geweven zijn de kleuren op de achterzijde geïnverteerd. Hierdoor hebben beide zijdes een uniek patroon.

Het Remix plaid van Ferm Living heeft een breedte van 120 centimeter en een lengte van 150 centimeter. Het plaid is gemaakt van 100% katoen en heeft label van leder. Het plaid is leverbaar in twee varianten: blauw en grijs. Je kan het plaid wassen op 30 graden.

Zoek je naast het Remix plaid van Ferm Living een ander plaid van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Remix plaid, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Soort Ferm Living plaid, Ferm Living deken
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Remix plaid
Ferm Living Remix plaid
Ferm Living Remix plaid
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven