Ferm Living Remix plaid
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Remix plaid

  Omschrijving

  Dit is het Ferm Living Remix plaid.

  Het Remix plaid van Ferm Living dankt zijn naam waarschijnlijk aan de mogelijkheden die het je biedt. Gooi dit plaid op je bank en 'remix' zo je interieur. Heerlijk om onder te kruipen bij een romantische film, of gebruik hem in bed tijdens winterse nachten. Omdat het plaid volgens jacquard-techniek is geweven zijn de kleuren op de achterzijde geïnverteerd. Hierdoor hebben beide zijdes een uniek patroon.

  Het Remix plaid van Ferm Living heeft een breedte van 120 centimeter en een lengte van 150 centimeter. Het plaid is gemaakt van 100% katoen en heeft label van leder. Het plaid is leverbaar in twee varianten: blauw en grijs. Je kan het plaid wassen op 30 graden.

  Zoek je naast het Remix plaid van Ferm Living een ander Plaid van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Remix plaid, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Katoen
  Garantie Ja
  Herkomst Denemarken
  Merk Ferm Living
  Productsoort Ferm Living plaid, Ferm Living deken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Remix plaid
  Ferm Living Remix plaid
  Ferm Living Remix plaid
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven