Ferm Living Whale mobiel
Nog 3 op voorraad
 
€ 33,50
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Whale mobiel

Omschrijving

Dit is de Ferm Living Whale mobiel.

Een olijke blik en een wapperende staart staan garant voor dikke waterpret, maar dan wel op het droge. Van het gespetter met de druppels aan de Whale mobiel van Ferm Living wordt je gelukkig niet nat. De mobiel is lang niet zo groot als een echte walvis en past daarom perfect in iedere kinderkamer. Fan van de Whale mobiel? Dan zijn de Whale muurstickers en het Whale kussen uit dezelfde serie misschien ook wel wat voor jou.

De Ferm Living Whale mobiel is gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester. Inclusief de druppels heeft deze mobiel een breedte van 25 centimeter en een hoogte van 55 centimeter. Er zit een garantie op van 1 jaar en is alleen geschikt voor binnen.

Zoek je naast de Whale mobiel van Ferm Living een andere mobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Whale mobiel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Afmetingen (b) 25 x (h) 55 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Aan de Whale mobiel zitten druppels bevestigd.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Whale mobiel
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven