Ferm Living Square Rack rek
Nog 4 op voorraad
 
€ 109,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Square Rack rek

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Square Rack rek.

Het multifunctionele Square Rack rek van Ferm Living kan aan het plafond gehangen worden of aan de wand. Je kunt het boven het aanrecht hangen in de keuken om je potten en pannen aan op te hangen, of aan de muur in je hal of kantoor om brieven en sleutels en dergelijke aan te bevestigen. In de badkamer is dit rek ook handig: je kunt de schone handdoeken bovenop leggen terwijl je de handdoeken die in gebruik zijn aan de haken hangt. Ruimtebesparend, zo aan het plafond. Er zitten hangers bij zodat je 3 verschillende lengtes kunt kiezen om dit rek van het plafond te laten hangen. Ook worden er 8 haken meegeleverd.

Het Square Rack rek van Ferm Living is gemaakt van zwart gepoedercoat metaal. Het heeft een breedte van 50 centimeter en een lengte van 80 centimeter. Je kunt dit rek eenvoudig schoonhouden door het af te nemen met een vochtige doek.

Zoek je naast het Square Rack rek van Ferm Living een ander rek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Square Rack rek, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

EAN 5704723002116
Afmetingen (b) 50 x (h) 80 cm
Materiaal Metaal (gepoedercoat)
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Square Rack rek
Ferm Living Square Rack rek
Ferm Living Square Rack rek
Ferm Living Square Rack rek

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven