Ferm Living Rabbit behang wit
Ruim op voorraad
 
€ 72
 
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

VRAAG EEN STAAL AAN
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Rabbit behang wit

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Rabbit behang wit.

Vroeger als je niet kon slapen zeiden je ouders vaak dat je schaapjes moest tellen. Met het Rabbit behang wit van Ferm Living op de muur tel je voortaan geen schaapjes meer, maar tel je als je niet kun slapen de vrolijk rondspringende konijnen totdat je ogen dichtvallen.

Het Ferm Living Rabbit behang wit heeft een rol van 10,05 meter lang en 53 centimeter breed. Ben je geïnteresseerd in het Rabbit behang wit van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

WallSmart behang van Ferm Living

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

  • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
  • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf
  • Het is veel sterker dan normaal behangpapier
  • Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar
  • Het is eenvoudig te verwijderen als het behang niet meer bevalt

Zoek je naast het Rabbit behang wit van Ferm Living een ander behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Rabbit behang wit, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Non-woven vlieseline doek
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living behang
Afmetingen (l) 1005 x (b) 53 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Rabbit behang wit

Klantenreviews

Behang is prima, maar kleur kan wat afwijken van lot tot lot. Bij twijfel over aantal rollen dus best eentje teveel bestellen ipv van achteraf te bestellen.
2 augustus 2017
Toon oorspronkelijke tekst Toon vertaalde tekst

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven