Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Pot vaas ochre

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Pot vaas ochre.

  Voor iedereen die zijn planten goed wil verzorgen, biedt de Ferm Living Pot vaas ochre een uitkomst. Met het geometrische design en de mooie kleuren, ziet de vaas er bijzonder uit zonder de aandacht van je planten af te leiden. Zo kan de plant zorgeloos verder groeien, totdat het tijd is voor een grotere Pot vaas. Voortaan staat je plant stevig en stijlvol in de Ferm Living Pot vaas ochre.

  De Ferm Living Pot vaas ochre is verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleine maat is 11 centimeter hoog en heeft een diameter van 15 centimeter. De grote maat heeft een hoogte van 25 centimeter en een diameter van 32 centimeter. De vaas is gemaakt van beton, de kleur is okergeel. De Ferm Living Pot vaas ochre kan tegen vrieskou, daarom kan de vaas het hele jaar door zowel binnen als buiten staan.

  Zoek je naast de Pot vaas ochre van Ferm Living een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pot vaas ochre, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Materiaal Beton
  Garantie 1 jaar
  Merk Ferm Living
  Soort Ferm Living vaas, Ferm Living accessoires
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Pot vaas ochre
  Ferm Living Pot vaas ochre

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven