Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Pot vaas lichtgrijs

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Pot vaas lichtgrijs.

  Voor iedereen die alleen het beste wil voor zijn planten, is de Ferm Living Pot vaas lichtgrijs een uitkomst. Met het geometrische design en de bijzondere kleuren, ziet de vaas er mooi uit zonder de aandacht van de inhoud af te leiden. Zo kan je plant in alle rust verder groeien, tot het tijd wordt voor een grotere Pot vaas. Voortaan staan je planten stevig en stijlvol in de Ferm Living Pot vaas lichtgrijs.

  De Ferm Living Pot vaas lichtgrijs is verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleine maat is 16 centimeter hoog en heeft een diameter van 18 centimeter. De grote maat heeft een hoogte van 39 centimeter en een diameter van 36 centimeter. De vaas is gemaakt van beton, de kleur is lichtgrijs. De Ferm Living Pot vaas lichtgrijs is bestand tegen vrieskou, daarom kan de vaas het hele jaar door zowel binnen als buiten staan.

  Zoek je naast de Pot vaas lichtgrijs van Ferm Living een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pot vaas lichtgrijs, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Materiaal Beton
  Garantie 1 jaar
  Merk Ferm Living
  Soort Ferm Living vaas, Ferm Living accessoires
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Pot vaas lichtgrijs

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven