Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Pot vaas donkergrijs

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Pot vaas donkergrijs.

  Voor iedereen die zijn planten een goed thuis wilt bieden, is de Ferm Living Pot vaas donkergrijs een uitkomst. Met het geometrische design en de rustige kleuren, ziet de vaas er mooi uit zonder de aandacht van de plant af te leiden. Zo kan je plant zonder zorgen verder groeien, tot het tijd is voor een grotere Pot vaas. Voortaan staan je planten stevig en stijlvol in de Ferm Living Pot vaas donkergrijs.

  De Ferm Living Pot vaas donkergrijs is verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleine maat is 8,5 centimeter hoog en heeft een diameter van 20 centimeter. De grote maat heeft een hoogte van 19 centimeter en een diameter van 45 centimeter. De vaas is gemaakt van beton, de kleur is donkergrijs. De Ferm Living Pot vaas donkergrijs kan tegen vrieskou, de vaas kan dus het hele jaar door zowel binnen als buiten staan.

  Zoek je naast de Pot vaas donkergrijs van Ferm Living een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pot vaas donkergrijs, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Materiaal Beton
  Garantie 1 jaar
  Merk Ferm Living
  Soort Ferm Living vaas, Ferm Living accessoires
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Pot vaas donkergrijs
  Ferm Living Pot vaas donkergrijs

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven