Ferm Living Party behang
Ruim op voorraad
 
€ 72
 
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

Vraag een staal aan
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Party behang

Omschrijving

Het Ferm Living Party behang is ontworpen door Hanna Konola.

Elke dag is een feestje dankzij het Part behang van Ferm Living. Op het behang vind je feesthoedjes, vrolijke drums, strikjes, sappige kersen en nog meer dingen die samen zorgen voor een feestelijke sfeer in de kamer.

Het Party behang van Ferm Living is eenvoudig op de muur te plakken door het gebruik van WallSmart papier. De rol behang heeft een breedte van 53 centimeter en een lengte van 1000 centimeter. Je kunt het behang reinigen met een vochtige doek.

Dit product is onderdeel van de Ferm Living Party serie.

Zoek je naast het Party behang van Ferm Living een ander behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Party behang, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Vinyl
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living behang
Productfamilie Ferm Living Party
Ontwerper Hanna Konola
Afmetingen (l) 1000 x (b) 53 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Party behang
Toon meer producten Toon minder producten

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven