Ferm Living Mr. Inka Snake kussen
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 020 3030630 of via info@flinders.nl, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Mr. Inka Snake kussen

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Mr. Inka Snake kussen.

Het Mr. Inka Snake kussen van Ferm Living heeft een lange reis achter de rug. Hij begon zijn reis hiernaartoe in de tijden van de Inka's. Maar een stoffen slang is niet heel vlot, vandaar dat het even heeft geduurd. Je kan je voorstellen dat hij nu wel wat rust kan gebruiken. Dus laat hem lekker liggen.

Het Mr. Inka Snake kussen van Ferm Living heeft een lengte van 180 centimeter en is gemaakt van 100% katoen. De vulling bestaat uit veren en polyester. Je mag het kussen wassen op 30 graden. Mr. Snake is niet giftig en belooft nooit zijn tanden te laten zien. Er is ook een meer gekleurde variant leverbaar, het Ferm Living Mr. Snake kussen.

Zoek je naast het Mr. Inka Snake kussen van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Mr. Inka Snake kussen, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen, Wol
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living kussens, Ferm Living kinderkussens, Ferm Living accessoires
Afmetingen (l) 180.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Mr. Inka Snake kussen
Ferm Living Mr. Inka Snake kussen
Ferm Living Mr. Inka Snake kussen
Ferm Living Mr. Inka Snake kussen
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven