Ferm Living Mini Stars muursticker
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Mini Stars muursticker

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Mini Stars muursticker.

  Met de Mini Stars muursticker van Ferm Living tover je kinderkamer om in sterrenhemel. Plak de muur of het plafond helemaal vol met sterren. Het is een set van 49 losse stickers, dus je kan zelf precies bepalen hoe je de muur wilt versieren. Deze muurstickers zijn leverbaar in drie kleuren: koper, zwart en roze.

  Muurstickers van Ferm Living zijn geschikt voor alle gladde oppervlakken. Denk aan een muur, plafond, meubel, ijskast of raam. De muursticker kun je eenvoudig aanbrengen, maar ook weer verwijderen en hergebruiken. Bekijk de instructievideo voor handige tips. In de verpakking vind je een heldere plakinstructie evenals een "teststicker".

  Zoek je naast de Mini Stars muursticker van Ferm Living een andere Muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mini Stars muursticker, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Vinyl
  Garantie Ja
  Herkomst Denemarken
  Merk Ferm Living
  Productsoort Ferm Living muurstickers
  Opmerking Er zitten 49 sterren op één vel.

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Mini Stars muursticker
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven