Ferm Living Little Remix plaid
Nog 2 op voorraad, kies bezorgdatum
 
€ 60
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Little Remix plaid

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Little Remix plaid.

Soms zou je willen dat het vroeg donker was. Of dat het pijpenstelen regende. Want dan is er geen excuus nodig om lekker onder de Little Remix plaid te kunnen kruipen. De plaid voelt heerlijk zacht en heeft een dessin van regelmatige ruiten. De Little Remix plaid van Ferm Living streelt zo de zintuigen, dat je nooit meer van de bank af wilt komen.

De Ferm Living Little Remix plaid is gebreid van 100% katoen in een jacquard patroon, wat betekent dat het patroon op de andere zijde gespiegeld terugkomt. De deken heeft een breedte van 80 centimeter en een lengte van 100 centimeter. Je kunt de deken wassen op 30 graden in de wasmachine.

Zoek je naast het Little Remix plaid van Ferm Living een ander plaid van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Little Remix plaid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living plaid, Ferm Living deken
Afmetingen (l) 100 x (b) 80 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 2 jaar
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Little Remix plaid
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven