Ferm Living Lines behang donkerblauw
Ruim op voorraad
 
€ 81
 
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

VRAAG EEN STAAL AAN
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Lines behang donkerblauw

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Lines behang donkerblauw.

Het Lines behang donkerblauw is onderdeel van de ‘Very Special’ collectie van Ferm Living. Deze collectie bestaat uit oppervlakte geprint behang door negentiende-eeuwse printtechnieken te gebruiken. In deze behang collectie wordt het oude met het nieuwe verenigd, wordt best of both worlds bij elkaar gebracht. Deze nieuwe generatie behang is gemakkelijker en sneller op te hangen. Het prachtige geometrische lijnenspel, geïnspireerd op klassieke Art Deco prints, is uitgevoerd in een subtiele goudkleur.

Het Ferm Living Lines behang donkerblauw heeft een rol van 10,05 meter lang en 53 centimeter breed. Het behang is er ook in het mint, donkerblauw en in het grijs. Ben je geïnteresseerd in het Lines behang donkerblauw van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

WallSmart behang van Ferm Living

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

Zoek je naast het Lines behang donkerblauw van Ferm Living een ander behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Lines behang donkerblauw, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Afmetingen (l) 1005 x (b) 53 cm
Patroonhoogte (cm) 53
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Non-woven vlieseline doek
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Soort Ferm Living behang
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Lines behang donkerblauw
Ferm Living Lines behang donkerblauw

Klantenreviews

Slechte rollen behang met vouwen en motief wat niet past (hadden ook niet matchende batch nummers).
19 november 2017
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven