Ferm Living Kelim vloerkleed Squares small 80x140
Nog 5 op voorraad
 
€ 99
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Kelim vloerkleed Squares small 80x140

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Kelim vloerkleed Squares small 80x140.

Het Kelim vloerkleed Squares small van Ferm Living is onderdeel van een serie prachtige kelim vloerkleden. Het gebruik van geometrische vormen en pasteltinten geeft het vloerkleed een heerlijk zachte uitstraling. Bij deze variant worden er vierkanten en rechthoeken in verschillende maten en kleuren bij elkaar geplaatst. Het zorgt voor een vertrouwde en warme uitstraling.

Het Kelim vloerkleed Squares small van Ferm Living heeft een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 140 centimeter. Het vloerkleed is gemaakt van 80% wol en 20% katoen. Je mag het alleen schoonmaken door te stomen. Er is ook een grotere variant van dit vloerkleed leverbaar, Ferm Living Kelim vloerkleed Squares large.

Dit product is onderdeel van de Ferm Living Kelim serie.

Zoek je naast het Kelim vloerkleed Squares small 80x140 van Ferm Living een ander Vloerkleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Kelim vloerkleed Squares small 80x140, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Wol
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living vloerkleed
Productfamilie Ferm Living Kelim
Afmetingen (l) 140 x (b) 80 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Kelim vloerkleed Squares small 80x140
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven