Ferm Living Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200
Nog 1 op voorraad
 
€ 239
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200.

Het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large met het grafische patroon dat ontworpen is door Alyson Fox doet ietwat etnisch aan. Dit speelse kleed kan zowel in de woonkamer of slaapkamer als in een kinderkamer. Elk Kelim tapijt van Ferm Living is met de hand gemaakt met de eeuwenoude traditionele Punja-weeftechniek. Dit zorgt ervoor dat elk tapijt uniek is en dus ietwat kan verschillen van de andere tapijten uit deze serie.

Het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large van Ferm Living beschikt over de volgende afmetingen: een breedte van 140 centimeter en een lengte van 200 centimeter. Om gereinigd te worden moet dit kleed naar de stomerij. Het kleed is met de hand gemaakt van 20% katoen en 80% wol.

Dit product is onderdeel van de Ferm Living Kelim serie.

Zoek je naast het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200 van Ferm Living een ander vloerkleed van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen, Wol
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living vloerkleed
Productfamilie Ferm Living Kelim
Afmetingen (l) 200 x (b) 140 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed large 140x200
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven