Ferm Living Grid douchegordijn
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 020 3030630 of via info@flinders.nl, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Grid douchegordijn

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Grid douchegordijn.

Het Grid douchegordijn van Ferm Living heeft een handig raster. Zo kun je tijdens het douchen je wiskundehuiswerk afmaken. Dat bespaart toch al snel weer wat tijd in deze drukke dagen.

Het Grid douchegordijn van Ferm Living heeft een breedte van 160 centimeter en een hoogte van 205 centimeter. Het douchegordijn is gemaakt van 100% katoen met een acryl-coating zodat hij volledig waterproof is. Het douchegordijn heeft wordt geleverd met ringen van roestvrijstaal. Je mag het douchegordijn wassen op 40 graden. Dit patroon wordt ook gebruikt bij de Ferm Living Grid wasmand en de Ferm Living Grid mand.

Zoek je naast het Grid douchegordijn van Ferm Living een ander douchegordijn van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Grid douchegordijn, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living douchegordijn
Afmetingen (b) 160 x (h) 205 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Grid douchegordijn
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven