Ferm Living Forest behang blauw
Ruim op voorraad
 
€ 72
 
Benieuwd naar dit behang?

Ben je geïnteresseerd in dit behang? Vul hieronder je naam en adres in, plus de naam van het behang waar je interesse in hebt. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

VRAAG EEN STAAL AAN
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Forest behang blauw

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Forest behang blauw.

Sommige kinderen zijn het liefst de hele dag en nacht buiten aan het spelen. Natuurlijk moet je ook af en toe naar binnen, om te slapen bijvoorbeeld. Om binnen toch nog een beetje het avontuurlijke van de bossen buiten te hebben, plak je het Forest behang blauw van Ferm Living op de muur.

Het Ferm Living Forest behang blauw heeft een rol van 10,05 meter lang en 53 centimeter breed. Ben je geïnteresseerd in het Forest behang blauw van Ferm Living? Neem dan even contact met ons op. Wij sturen je dan een gratis staaltje toe.

WallSmart behang van Ferm Living

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

  • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
  • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf
  • Het is veel sterker dan normaal behangpapier
  • Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar
  • Het is eenvoudig te verwijderen als het behang niet meer bevalt

Zoek je naast het Forest behang blauw van Ferm Living een ander behang van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Forest behang blauw, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living behang
Afmetingen (l) 1005 x (b) 53 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Non-woven vlieseline doek
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Forest behang blauw
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven