Ferm Living Dotty dekbedovertrek geel kids
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Dotty dekbedovertrek geel kids

  Omschrijving

  Dit is de Ferm Living Dotty dekbedovertrek geel kids.

  Wie ontwaakt onder het Dotty dekbedovertrek geel kids stapt nooit meer met het verkeerde been uit bed. De vrolijk gele boompjes op het dekbedovertrek zorgen er juist voor dat je het zonnetje in huis bent. En dat is wel zo gezellig aan de ontbijttafel. Zo bloeit iedereen op door het Dotty dekbedovertrek geel kids van Ferm Living.

  Dit is het Dotty dekbedovertrek van Ferm Living. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% organisch katoen en er zit een rits bij de instophoes. Het dekbedovertrek kan gewassen worden op 40 graden. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief bijbehorende kussensloop. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Zo is er de 70 centimeter bij 100 centimeter variant, deze heeft een bijbehorende kussensloop die een breedte van 46 centimeter en een hoogte van 40 centimeter heeft. De tweede optie is het dekbedovertrek met een breedte van 100 centimeter en een lengte van 140 centimeter, de bijbehorende kussensloop heeft bij deze variant een breedte van 46 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. De laatste optie heeft een breedte van 140 centimeter en een hoogte van 200 centimeter, het bijbehorende kussensloop heeft een breedte van 63 centimeter en een hoogte van 60 centimeter.

  Zoek je naast de Dotty dekbedovertrek geel kids van Ferm Living een andere dekbedovertrek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Dotty dekbedovertrek geel kids, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk Ferm Living
  Soort Ferm Living dekbedovertrekken
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Katoen
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Denemarken
  Opmerking Dit dekbed wordt geleverd inclusief kussensloop

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Dotty dekbedovertrek geel kids

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven