Ferm Living zitzak

Ga er maar eens goed voor zitten, want we willen het even met je hebben over de Ferm Living zitzakken. Deze comfortabele zitmeubels hebben namelijk een heel hoog aaibaarheidsgehalte. Zo is de Edward zitzak een echte kindervriend, die het liefst bij je thuis komt. Deze mintgroene Ferm Living zitzak heeft een hoogte van maar liefst 80 centimeter en is een graag geziene gast in de kinderkamer.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Uitrusten met Olivia

Wie liever geen olifant in de kamer heeft, doet er goed aan om voor de Ferm Living Olivia zitzak te gaan. Deze wijze uil slaapt overal doorheen, zelfs als je bovenop haar gaat zitten. Komt dat even mooi uit, want op deze vriendelijke zitzak zou je wel uren willen blijven zitten. Bovendien is ze met haar hoogte van 60 centimeter een maatje kleiner dan Edward en dus zeer geschikt voor de jongste dierenvrienden.

Ferm Living zitzak bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living zitzak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living zitzak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living zitzak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven