Ferm Living tijdschriftenrekken

Overal in huis rondslingerende tijdschriften, klinkt dat bekend in de oren? Met de tijdschriftenrekken van Ferm Living is dit verleden tijd. Je favoriete tijdschriften worden niet alleen opgeruimd, ze krijgen ook nog eens een prachtige plek in huis. Daarnaast blijven je tijdschriften ook langer mooi in een van de Ferm Living tijdschriftenrekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Ferm Living Square tijdschriftenrek. Dit tijdschriftenrek van Ferm Living houd je tijdschriften op een nette stapel. De geometrische vormen, die overal terugkomen bij Ferm Living, zijn ook mooi verwerkt in dit tijdschriftenrek. Met de Ferm Living tijdschriftenrekken haal je een puur staaltje Scandinavisch design in huis!

Sorteren op

1-4 van 4 producten

Ferm Living: Scandinavisch en grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de Ferm Living tijdschriftenrekken.

Organiseer met Ferm Living tijdschriftenrekken

De tijdschriftenrekken van Ferm Living zijn net als jij dol op magazines. Als jij je tijdschrift even niet leest, staat het Ferm Living Magazine holder tijdschriftenrek voor je klaar om deze voor je vast te houden. Door de bijzondere vorm van dit Ferm Living tijdschriftenrek bulken de tijdschriften niet gemakkelijk uit en voorkom je vouwen, scheuren en kreukels in het papier. Heb je veel tijdschriften die een mooi plekje verdienen: kijk dan eens naar het Ferm Living Enter tijdschriftenrek. Dit tijdschriftenrek van Ferm Living is gemaakt van canvas en leer, wat hem een stoer uiterlijk geeft. Het tijdschriftenrek heeft twee handige haken, waarmee je het tijdschriftenrek bijvoorbeeld in de woonkamer, in de keuken of aan de toiletdeur kan hangen. Ook handig: geef iedereen in het gezin een eigen vak voor zijn of haar tijdschriften. Zo blijft alles georganiseerd en weet je altijd in welk vak je moet zijn voor je leesplezier.

Ferm Living tijdschriftenrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living tijdschriftenrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke tijdschriftenrekken van Ferm Living en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living tijdschriftenrek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living tijdschriftenrekken gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven