Ferm Living theedoek

Een Ferm Living theedoek komt vaker van pas dan je denkt! Ondanks dat de meeste huishoudens inmiddels over een vaatwasser beschikken, is een theedoek een onmisbaar hulpje in de keuken. Even je handen drogen, dat enkele glas afwassen of die hete pan van het fornuis halen… Daar kan een Ferm Living theedoek je allemaal bij helpen! Maar dat is nog niet alles, want de theedoeken van dit Deense design merk staan ook nog eens hartstikke leuk in de keuken. Er is voor iedere woning een bijpassende Ferm Living theedoek. Neem de Half Moon theedoek, verkrijgbaar in roze en blauw. Dankzij de zwarte print doet deze Ferm Living theedoek het ook goed in een minder ‘zoet’ interieur. En dan is er de Outline theedoek, die past perfect bij een grafische inrichting. Het wordt nog lastig om de leukste Ferm Living theedoek uit te zoeken, dat is zeker!

Ferm Living: van behang tot beddengoed

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Je kunt zelfs je keuken verblijden met een Ferm Living theedoek! Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Herleef de tijden met een Ferm Living theedoek

De afgelopen vijftien jaar hebben vele afwasborstels, theedoeken en afdruiprekken het afgelegd tegen de vaatwasser. Weg is de gezelligheid van het samen afwassen, drogen en bespreken van de dag boven de vuile vaat. Met een Ferm Living theedoek zou je maar wat graag weer terugkeren naar deze vervlogen tijden. Neem de Lovebirds theedoek, speciaal voor alle tortelduifjes die ervan houden om samen de afwas te doen. Romantischer wordt het niet! Ook voor wie de herinnering aan de vaat al aan het vervagen is, is er een Ferm Living theedoek: de Bridges theedoek grijs. Het kleurverloop van deze Ferm Living theedoek past namelijk perfect bij jouw mindset.

Denemarken in de keuken

Als je dan toch de vaat moet doen… Met een Ferm Living theedoek wordt afwassen een feestje. De vrolijk gekleurde Copenhagen theedoek, bijvoorbeeld, neemt je in gedachten mee naar de prachtige hoofdstad van Denemarken. Van de wereldberoemde zeemeermin tot de kleurrijke huizen van Nyhavn: je vindt ’t allemaal op deze Ferm Living theedoek. Ben jij niet zo’n wereldreiziger? Kijk dan eens naar de Moon theedoek grijs. Deze smaakvolle theedoek is gemaakt van 100% katoen en handgebreid. Met deze Ferm Living theedoekgeef je je keuken in een handomdraai een design upgrade. Dat geldt, tot slot, ook voor de Ferm Living Spear theedoek koraal met de herkenbare ruitvorm die we zo vaak zien bij dit Deense designlabel.

Ferm Living theedoek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living theedoek kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living theedoek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living theedoek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven