Naar boven

Ferm Living Swan

De Ferm Living Swan collectie staat bekend om een stel fraaie producten waarmee je de kinderkamer helemaal afmaakt. Toch komt het Ferm Living Swans behang ook uitstekend van pas op de slaapkamer, werkkamer of woonkamer. Het is maar net waar de print van dit behang goed bij past. Als je goed kijkt zie je zowel grote als kleine zwanen die heerlijk in het water dobberen. Ideaal voor mensen die zwanen eng vinden, maar ook voor degenen die fan zijn van deze dieren. Het maakt eigenlijk niet uit in welke mate je dit behang gebruikt om een ruimte mee te behangen. Dit sierlijke behang zorgt altijd wel voor rust in welke ruimte dan ook. Zie je nou wel, zwanen hoeven niet eng te zijn, maar kunnen ook hartstikke rustgevend zijn. Ben je al nieuwsgierig naar de andere producten uit deze collectie? Neem dan snel een kijkje. 

Ferm Living design

Om het verhaal achter Ferm Living compleet te maken, gaan we terug naar 2005. In dat jaar zoekt de Deense Trine Andersen naar betaalbaar behang inclusief grafische prints. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn. Toch had zij wel het idee dat andere mensen hier mogelijk geïnteresseerd in kunnen zijn. Haar besluit was daarom snel gemaakt: een eigen studio oprichten in grafisch design. En met succes. In februari 2006 verschijnt haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. Deze collectie blijkt direct een hit door de combinatie van de Scandinavische stijl met een grafisch tintje. Inmiddels is Ferm Living een succesvol merk dat twee keer per jaar een compleet nieuwe collectie lanceert. Flinders zorgt ervoor dat je in haar collectie altijd weer de nieuwste items van Ferm Living vindt.

Ferm Living Swan: alles voor de kinderkamer

Naast dat het behang uit deze collectie ook goed tot zijn recht komt in de kinderkamer, is er meer waarmee we je kunnen verrassen. De veiligheid van je kind staat hoog in het vaandel. Daarom is de Swan bed bumper van Ferm Living het leven ingeroepen. Naast dat je kind zijn of haar hoofd niet meer kan stoten, zorgen de zwanen ook voor een stukje gezelligheid. Kun je geen genoeg krijgen van al die zwanen? Dan hebben we nog meer bijpassende producten voor je. De dekbedovertrekken zijn in drie verschillende formaten verkrijgbaar. Om het plaatje met de bumper en het behang compleet te maken, kun je het best kiezen voor het kleinste item: het Ferm Living Swan dekbedovertrek 70x100.

Ferm Living Swan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Swan collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.