Ferm Living Studio design kasten

De Ferm Living Studio kasten hebben in eerste instantie misschien wat weg van een vogelhuisje. Deze kasten zijn simpelweg huisjes voor in je eigen huis. De Ferm Living Studio 2 kast is daar een mooi voorbeeld van. Deze kast bevestig je heel simpel en je kunt hem eindeloos gebruiken. Dat is handig, toch? Je kunt hem gebruiken als sleutelkastje in de gang, kastje om je mooiste spulletjes in tentoon te stellen of als kastje waar je je wekker in kunt zetten. Oftewel: er komt geen einde aan de mogelijkheden die deze kasten je bieden. De kleinste variant uit deze serie is de Ferm Living Studio 1 kast. Hij heeft een breedte van 30 centimeter, een diepte van 18,5 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Voor welke kast(en) je ook kiest, je weet in elk geval zeker dat je dat Scandinavische tintje in huis aanbrengt met deze prachtexemplaren. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Ferm Living Studio kasten in alle soorten en maten

De Ferm Living Studio kasten zijn verkrijgbaar in vijf varianten. Elk van deze varianten is verkrijgbaar in één kleur. Ben je op zoek naar een (wand)kast in het roze? Dan kun je het best kiezen voor de Studio 5 kast. Door de solide eikenhouten constructie heeft deze plank veel draagvermogen. Hij heeft een breedte van 30 centimeter, een diepte van 18,5 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. Heb je toch te weinig ruimte? Dan kun je alle kasten uit deze reeks prima met elkaar combineren. Zo ontstaat er direct een speels effect door de verschillende hoogtes, kleuren en afmetingen. De Studio 4 kast en de Studio 3 kast van Ferm Living maken de collectie compleet.

De Ferm Living Studio serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Studio serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Studio serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven