Ferm Living Spear

Van de producten uit de Ferm Living Spear collectie word je in een klap vrolijk. Dat is ook niet zo heel gek, want de hoeveelheid kleurtjes in combinatie met de geometrische vorm(en) zorgen daar direct voor. Eigenlijk kan deze collectie elke ruimte in je huis verblijden met een passend product. Het Ferm Living Spear tray dienblad small is niet alleen een mooie aanwinst voor je eigen interieur, maar kan ook een superleuke gift zijn voor een van je vrienden of familieleden. Dit dienblad kun je neerzetten op je eettafel of salontafel en hem aan kleden met enkele fijne woonaccessoires als kandelaars, plantenbakken en vazen. Dit dienblad is er overigens ook in een maatje groter: het Spear tray dienblad large. Voor welke woonaccessoires je ook kiest, ze maken het dienblad alleen maar mooier. Wil je meer producten uit deze collectie zien? Neem dan een kijkje. 

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Ferm Living Spear sierkussens

Met de Spear mand van Ferm Living wordt opruimen een feestje. Dit item is niet alleen heel handig, maar ook een plaatje om naar te kijken. Pas maar op hoor, want door het schitterende design wordt het nog vechten om wie de mand op zijn of haar kamer mag hebben. De kussens uit deze collectie doen het ook goed op een bank of stoel. Het Ferm Living Spear multi kussen large 80x40 is een formaat die je mooi kunt combineren met de meer standaard kussens qua formaat en design. Wat vind je van het misschien ietwat drukke Spear Floor Cushion kussen 80x80 van Ferm Living? De speerpunten op dit kussen zien in ieder geval zo zacht als een kussentje. Wel zo belangrijk als je aan het genieten bent van je rust op een stoel of bank. Een andere variant is het Spear multi kussen small 60x40. Hoe dan ook: genoeg keuze in deze collectie.

De Ferm Living Spear serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Spear serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Spear serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Spear gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven