Ferm Living Sento

Handdoeken zijn in eerste instantie misschien niet de producten in huis waar je de meeste aandacht aan schenkt. Toch is de Ferm Living Sento collectie absoluut de moeite waard om eens een kijkje in te nemen. Deze collectie bestaat uit een stel handdoeken in verschillende kleuren en formaten. De kleinste van het stel is de Ferm Living Sento handdoek 50x100. Heb je al eens goed gekeken naar deze handdoek? Want jawel, ook deze handdoek wordt gekenmerkt door grafische prints. De handdoek heeft een lengte van 100 centimeter en een breedte van 50 centimeter. Mocht je dat wat klein vinden, dan raden we je aan de andere handdoeken uit deze collectie te bekijken. Ben jij al enthousiast? 

Ferm Living: hoe het ooit begon

Ferm Living staat bekend om haar behang met grafische prints. Dat is niet gek, want dat is ook waar het merk ooit mee begon. De Deense vrouw Trine Andersen was in 2005 op zoek naar behang met grafische prints, maar kon dat nergens vinden. Zij had het idee dat er vast meer mensen waren die hier behoefte aan zouden hebben. Daarom besloot ze een studio op te richten in grafisch design. Nog geen jaar later lanceerde ze haar eerste behangcollectie en met succes. In dit behang zag je zowel de Scandinavische stijl als de grafische prints terug. Inmiddels bestaat de collectie uit veel meer dan alleen behang. Deze collectie is inmiddels uitgebreid met meubels, lampen en woonaccessoires. Kortom, je vindt alle ingrediënten die goed van pas kunnen komen bij de inrichting van je huis.

Stijlvolle Ferm Living Sento handdoeken

Met de handdoeken uit deze collectie maak je je badkamer net wat meer af. Het oog wil ook wat. Als je handdoeken tenminste in het zicht liggen. Deze handdoeken verdienen het om in het zicht te liggen. Dat is ook hartstikke handig, want zo pak je eenvoudig een handdoek voordat je gaat douchen of in bad gaat. De Ferm Living Sento badhanddoek 70x140 is vrij groot. Door de vakmanschap, zachte materialen en mooie details is dit een handdoek die niet aan je aandacht mag ontsnappen. Goed om te weten: alle handdoeken dragen hun steentje bij aan het milieu doordat ze van 100% GOTS gecertificeerd katoen zijn gemaakt. Zie jij jezelf al pronken met zo’n handdoek op het strand? Dan raden we je aan te kiezen voor het Ferm Living Sento strandlaken 100x180. Hij is lekker groot met een lengte van 180 centimeter en een breedte van 100 centimeter. Laat die stranddagen maar komen.

Ferm Living Sento bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sento collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven