Ferm Living Seaside

De Ferm Living Seaside is vrolijk, kleurrijk en speels. De naam verklapt het al een beetje, maar deze collectie is speciaal voor de liefhebbers van de zee gemaakt. Ook al woon je niet in de buurt van de zee, het Ferm Living Seaside behang laat je toch genieten van het uitzicht op zee. Bootjes, boeien en rollende golven, net echt! Het gedempte kleurenpalet met blauw, bruin en grijs maakt het nog net een beetje meer werkelijkheid. Het voordeel is dat je de muur insmeert met behangplaksel, in plaats van het behang zelf. Daarbij komt dat het veel sterker is en je het eenvoudig kunt verwijderen. Dit behang voelt zich thuis in de kinderkamer en de babykamer, maar komt ook goed tot zijn recht in bijvoorbeeld de slaapkamer. Wil je meer producten uit deze bewonderen? Ga dan maar snel kijken! 

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Ferm Living Seaside: de zee van dichtbij

Met het Ferm Living Seaside kussen haal je de zee in huis. Dat is mooi makkelijk. Het is net alsof je kinderen spelen op het strand, maar ondertussen zitten ze gewoon in hun kamer. Het plaatje wordt helemaal compleet als de muren zijn behangen met het Seaside behang. De kussens zijn verkrijgbaar in het wit en grijs. Om een wat speels effect te creëren, kun je ook kiezen om verschillende kussens in huis te halen. De babykamer maak je gezellig met de Ferm Living Seaside mobiel. Hij vermaakt je baby niet alleen tijdens het verschonen van de luier, maar kalmeert hem ook voor het slapen gaan. Twee vliegen in een klap, dat is mooi makkelijk. De mobiel heeft een breedte van 33 centimeter en een hoogte van 50 centimeter. Heb jij al een mooi plekje in gedachte?

De Ferm Living Seaside serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Seaside serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Seaside serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Seaside product van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven