Ferm Living Rush Hour

Is jouw kind, buurjongen of neefje helemaal weg van auto’s? Dan stellen wij je graag voor aan de autorijke producten in de Ferm Living Rush Hour collectie. De grootste wens van een kind is dan vaak om een kinderkamer vol auto’s te hebben. In deze collectie vind je behang, dekbedovertrekken, kussens en muurstickers. Om in de autosfeer te komen, kan behang een belangrijke rol spelen. Een mooi voorbeeld van dit product is het Rush Hour behang grijs. Toet toet, broem broem… Dat is wel duidelijk als je kijkt naar dit behang. Op dit behang vind je zoveel auto’s. De combinatie van lichtgrijze en donkergrijze tinten zorgt ervoor dat de auto’s toch wat minder goed opvallen. Om de auto’s toch wat meer uit het behang te laten springen, kun je ook kiezen voor het Rush Hour behang petrol van Ferm Living. Ben je al nieuwsgierig naar de andere producten uit deze collectie?

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Een kamer vol Ferm Living Rush Hour auto’s

Naast behang is er meer nodig om de kinderkamer om te toveren tot een paradijs vol auto’s. Als je groot fan bent van auto’s, dan is het toch hartstikke fijn om onder het Rush Hour dekbedovertrek blauw kids in slaap te vallen? Kinderen willen vaak niet naar bed op het tijdstip dat moet, maar met dit dekbedovertrek is dat verleden tijd. Om het plaatje compleet te maken, kan het Rush Hour kussen 60x40 een mooie aanvulling zijn voor op het bed, op een stoel of simpelweg op de grond. Het is maar net waar het kind aan het spelen is. Het wordt in elk geval een groot feest voor kinderen met deze producten uit de Ferm Living Rush Hour collectie.

De Ferm Living Rush Hour serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Rush Hour serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Rush Hour serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven