Ferm Living rekken

De collectie Ferm Living rekken bestaat uit een aantal handige producten. De rekken zijn van goede kwaliteit en hebben een fraai design. De Ferm Living Brass toiletrolhouder is anders dan andere toiletrolhouders. De toiletrolhouder van Ferm Living is een designaccessoire die je graag ophangt. Want ook de badkamer verdient niets minder dan het beste. De stijlvolle toiletrolhouder is een handig rekje dat je gemakkelijk ophangt. Het rek is van messing gecombineerd met massief eikenhout voor het mooiste resultaat. De toiletrolhouder is er ook in een zwarte uitvoering voor de liefhebbers. De Black toiletrolhouder zal meteen je aandacht trekken door de details. Benieuwd naar de andere rekken van Ferm Living? We stellen ze graag aan je voor.

Ferm Living design

Ferm Living design is in 2006 opgericht door Trine Andersen. Na een mislukte zoektocht naar leuk behang besloot Trine Andersen zelf behang te gaan ontwerpen. Hiermee begon ze het designlabel Ferm Living. Eerst verkocht Ferm Living alleen behang, maar inmiddels is hun assortiment enorm gegroeid. Elk jaar lanceert Ferm Living twee nieuwe collecties en zo blijven ze je steeds weer verrassen. Je kunt bij Ferm Living terecht voor bureaus, lampen, manden, poefs, theedoeken en nog veel meer design. De producten zijn te herkennen aan leuke designs en vrolijke prints. De Scandinavische invloeden maken het tot originele items. Vaak zijn de producten ook in een opvallend kleurtje uitgebracht. Ferm Living is een betaalbaar merk dat voor veel designliefhebbers een groot pluspunt is. Niet onlogisch dat Ferm Living een geliefd merk is bij Flinders.

Handige Ferm Living rekken

Vergeet de haakjes in de badkamer. Je handdoek valt hier ongetwijfeld soms vanaf wat kan leiden tot enkele irritaties. Met het Ferm Living Black handdoekrek zul je van dat probleem geen last meer hebben. Je wikkelt de handdoek door de ring en de handdoek zal blijven hangen tot je hem eraf haalt. Het handdoekrek is eenvoudig in gebruik en het minimalistische design maakt hem juist zo mooi. Je kunt het rek voor meerdere plekken in huis gebruiken. In de badkamer, wc of keuken bijvoorbeeld. Overal zal het rek zijn taak vervullen. De stoere zwarte kleur laat zijn charmes achter en zal je niet teleurstellen. Ben jij al enthousiast over de rekken van Ferm Living?

Ferm Living rekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living rekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven