Ferm Living posters

Ferm Living posters maken vakanties overbodig. Deze prachtige platen voor aan de wand nemen je namelijk mee naar landen als Denemarken, de oude Indianenstammen en het zuiden van Mexico. Als je eenmaal een Ferm Living poster aan de muur hebt hangen waan je je iedere dag weer op een verre bestemming! Daarnaast zijn de posters uit de Ferm Living collectie ook gewoon erg leuk om naar te kijken. De zachte pasteltinten en geometrische lijnen passen namelijk perfect in vele (Scandinavische) interieurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ferm Living Inka poster? Deze afbeelding is het resultaat van jarenlang onderzoek naar de Inca-cultuur. En dat resultaat mag er wezen, want het is één van de meest verkochte Ferm Living posters bij Flinders!

Ferm Living: van behang tot wandhaak

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. En wat dacht je van de prachtige Ferm Living posters voor aan de muur? Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Op reis met Ferm Living posters

Zoals gezegd nemen de posters van Ferm Living je mee op verre reizen. De Maya poster mint, bijvoorbeeld, brengt je naar het zuiden van Mexico. Net als de inheemse volksstammen die behoren tot de Maya’s, heeft deze poster van Ferm Living echt een eigen identiteit. Tip: combineer hem met de Ferm Living Maya poster rose voor een fantastisch kleurenspel aan de wand. Ben je dol op alles wat met cultuur te maken heeft, dan vind je vast ook de Totem poster uit de collectie van Ferm Living geweldig. Helaas kun je niet om deze totempaal heen dansen, maar een mooi plekje aan de muur is het minste wat je dit prachtexemplaar kunt geven. Blijf je tot slot liever wat dichter bij huis, dan is de Copenhagen poster echt iets voor jou: kleurrijk en geïnspireerd op de hoofdstad van Denemarken.

Hogere wiskunde

Hadden we het al gehad over de meer wiskundige posters van Ferm Living? Deze raadselachtige posters zijn minstens zo leuk om naar te kijken en het voordeel is: je hoeft ze niet op te lossen. Neem de Geometry 4 poster van Ferm Living. Wij hebben geen idee of de geometrische vormen op dit doek zich in de juiste verhouding tot elkaar bevinden, maar mooi is ‘ie wel! Dat geldt ook voor de Geometry 1 poster en de Geometry 2 poster. Met kleuren als oudroze en legergroen zijn deze Ferm Living posters hoe dan ook een aanwinst voor je interieur. 

Ferm Living poster bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living posters kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar Ferm Living posters en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met Ferm Living posters, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Ferm Living
Naar boven