Naar boven

Ferm Living Popcorn

De Ferm Living Popcorn collectie heeft verschillende producten die je interieur net wat meer sfeer en warmte geven. Neem een voorbeeld aan het Ferm Living Popcorn Round kussen 40. Dit kussen bevat vrolijke stippen en wel in contrasterende kleuren. Daarom fleurt dit ronde kussen met gemak een bank, loungestoel of bed op. Dat is geen enkel probleem. Maar vanwaar die naam van deze collectie? Er is een speciale techniek gebruikt voor de stippen die je ziet op het kussen. Deze stippen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook goed voelbaar. Zo lijkt het net alsof er verspreid over het hele kussen allemaal kleine stukjes popcorn te vinden zijn. Ben jij ook zo’n popcornfan? Dan mag dit kussen niet ontbreken in jouw woning. Om het nog gezelliger te maken, kun je je woning ook verblijden met meerdere kussens uit deze collectie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ferm Living: hoe het ooit begon

Het Deense merk Ferm Living timmert al jarenlang succesvol aan de weg. Ooit was dit merk vooral bekend om haar behangcollectie. Inmiddels vind je in deze collectie niet alleen behang, maar alles wat je nodig hebt om je huis in te richten. Van behang tot woonaccessoires en van lampen tot meubels. Maar hoe begon dit merk in 2005? De Deense vrouw Trine Andersen was in dat jaar op zoek naar behang met grafische prints. Dit kon ze nergens vinden en daarom besloot ze een eigen studio op te richten in grafisch design. Nog geen jaar later was haar eerste behangcollectie een feit. Behang met grafische prints maar wel geheel in de stijl van Scandinavië. Shop je graag producten van Ferm Living met korting? Bekijk dan de Ferm Living Outlet.

Vrolijke Ferm Living Popcorn kussens

Door de stippen, of stukjes popcorn, word je eigenlijk direct vrolijk als je de kussens uit deze collectie ziet. Het mooie is dat ze geheel in dezelfde stijl zijn gemaakt, zoals je mag verwachten. Hierdoor kun je ze uitstekend met elkaar combineren. Naast het ronde kussen, stellen we je ook graag voor aan het Ferm Living Popcorn Bolster kussen 50x18. Dit kussen heeft een lengte van 50 centimeter en een diameter van 18 centimeter. Dit kussen oogt lekker speels waardoor hij ook goed van pas komt op de kinderkamer of speelkamer. Het leuke is dat je dit kussen in verschillende kleuren kunt bestellen: grijs, mint en roze. De kleuren die je vaak terugziet in de producten van Ferm Living.

Ferm Living Popcorn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Popcorn collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.