Naar boven

Ferm Living Party

De Ferm Living Party producten maken van je interieur in een handomdraai een feestje. Deze collectie bevat niet voor niets het woord ‘Party’ in de naam. Met het Ferm Living Party behang is elke dag een feestje. Heb jij al ontdekt waarom? Voor het gemak vertellen wij je het vast. Het behang staat namelijk voordevol feesthoedjes, vrolijke drums, strikjes, sappige kersen en nog meer aspecten. De combinatie hiervan zorgt voor een feestelijke sfeer in de kamer. Je kind, neefje of buurmeisje wordt hoe dan ook blij van dit behang. Dit behang maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). Hierdoor heb je bijvoorbeeld geen plaktafel nodig, maar draag je ook bij aan het milieu en is het eenvoudig te verwijderen. Multifunctioneel én mooi tegelijk. Maak maar snel kennis met de andere vrolijke producten.    

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Feestelijke Ferm Living Party accessoires

Of je nu op zoek bent naar een feestelijk kussen, of een babykamer graag wat feestelijker inricht? Deze collectie kan volledig aan je verwachtingen voldoen. De Ferm Living Party mobiel is een feestelijke aanwinst voor in de babykamer, maar zorgt er ook voor dat er niet meer wordt gehuild. Dubbelop feest! Feesthoedjes, hartjes en cadeautjes zijn kenmerkend. Om het feest echt te laten beginnen, heb je de Ferm Living Party kussens nodig. Ze voelen zich thuis in de kinderkamer, maar ook in de babykamer kunnen ze goed van pas komen. Deze kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: mint en offwhite. Zie jij ze al voor je in je huis? Het feestje kan beginnen hoor…

De Ferm Living Party serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Party serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Party serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Party product van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.