Ferm Living Outline

De Ferm Living Outline collectie kenmerkt zich in grote lijnen door smalle lijnen. En die prachtige lijnen vormen gezamenlijk de basis voor producten als onderzetters, placemats, theedoeken, wanddecoratie en zelfs een boekensteun. Maar Ferm Living Outline trekt niet één lijn in zijn ontwerpen. Hij trekt er heel veel. De vormen zijn geïnspireerd op de Bauhaus-stijl. Functioneel, minimalistisch en tijdloos design, dat is waar deze stijl voor staat. Dat zie je ook terug bij de Ferm Living Outline Oval onderzetter: de lijnen vormen niet alleen verschillende vakken, maar ook cirkels. En dat maakt dat deze onderzetter uit de serie Ferm Living Outline niet alleen prachtig staat op de eettafel. Hij is namelijk ook ideaal om beschadigingen door hete potten en pannen te voorkomen.

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de producten uit de Ferm Living Outline collectie.

Ideale tafelgenoten

En niet alleen de Ferm Living Outline Oval onderzetter beschermt je tafel. Want heb je liever een onderzetter voor één pan? Dan is de Ferm Living Outline onderzetter een goed idee. Het kleintje van de familie Ferm Living Outline is ook nog eens te krijgen in twee varianten: rond en vierkant. De Ferm Living Outline placemat is eveneens heel goed in het voorkomen van beschadigingen. Bijvoorbeeld in het vermijden van waterkringen. En bovendien is hij ook heel stylish. De placemat uit de serie Ferm Living Outline is namelijk verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: donkerblauw, lichtblauw, mint en off white. Heb je toch wat water gemorst en wil je de placemat afdrogen? Dat kan met de Ferm Living Outline theedoek! Ook deze theedoek is voorzien van het prachtig grafische lijnenspel waar de Ferm Living Outline collectie voor staat. De theedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grijs, blauw en mintgroen. En, niet te vergeten, hij is gemaakt van biologisch katoen dat je kunt wassen op veertig graden.

Ferm Living Outline in de woonkamer

Behalve dat Ferm Living Outline ideale tafelgenoten biedt, heeft de serie ook producten voor in de woonkamer. Zo is de houten Ferm Living Outline wanddecoratie oval prachtig voor boven de bank. Je kan hem tussen je andere wanddecoraties hangen, bijvoorbeeld in een collage van foto’s en schilderijen, of als een individueel kunstwerk aan de muur. De oval wanddecoratie uit de Ferm Living Outline collectie kan je ook combineren met de Ferm Living Outline wanddecoratie rectangle. Dit kleine rechthoekige kunstwerk is bovendien, net als zijn grotere ovale broer, gemaakt met lasertechnieken. En dat zorgt voor de schitterende scherpe lijnen die de Ferm Living Outline familie zo trots maken. Vallen je boeken steeds om? Ook daar heeft Ferm Living Outline een product voor: de Ferm Living Outline boekenstandaard. Deze metalen schoonheid is niet alleen mooi, hij is sterk en stevig en houdt zo al je boeken netjes in een rij. Kortom, ook voor je woonkamer staat Ferm Living Outline klaar!

Ferm Living Outline bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Outline serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Ferm Living Outline serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living Outline product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven