Ferm Living onderzetters

Een Ferm Living onderzetter wordt in grote lijnen gekenmerkt door smalle lijnen. En die prachtige samenkomst van lijnen vormt een uniek design. Maar Ferm Living trekt niet één lijn in zijn ontwerpen. Het Deense desigmerk trekt er juist heel veel. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de Ferm Living Outline Oval onderzetter: de lijnen vormen niet alleen verschillende vakken, maar ook cirkels. Bovendien kan je er niet één, maar twee pannen op kwijt! De eikenhouten Ferm Living onderzetters geven niet alleen een warme, maar ook een Scandinavische sfeer. En dat maakt dat deze onderzetter van Ferm Living prachtig staat op de eettafel. Maar, wees niet bang, de onderzetters zijn ook functioneel: ze zijn er voor je om te voorkomen dat je tafel moet lijden onder beschadigingen door hete potten en pannen.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Ferm Living: Scandinavisch en grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de Ferm Living onderzetters.

Ferm Living onderzetters: traditioneel en modern

Niet alleen de Ferm Living Outline Oval onderzetter beschermt je tafel. Want heb je liever een onderzetter voor één pan? Dan is de Ferm Living Outline onderzetter een goed idee. Net als zijn grotere broer, kenmerkt deze onderzetter van Ferm Living zich door een schitterende combinatie van lijnen. Het kleine broertje van de Oval onderzetter is ook nog eens te krijgen in twee varianten: traditioneel rond en modern vierkant. Deze onderzetters van Ferm Living zijn niet alleen mooi op zichzelf. Combineer je de verschillende onderzetters, dan krijg je een unieke compositie op je eettafel. Ferm Living onderzetters zijn dus ook heel stijlvol. De vormen van de Ferm Living onderzetters zijn geïnspireerd op de Bauhaus-stijl. Een stijl die afkomstig is van een wereldberoemde architectuuropleiding. Deze architectuuropleiding komt uit het Duitsland van voor de Tweede Wereldoorlog, de jaren 20 om precies te zijn. De Bauhaus-stijl staat, net als de Ferm Living onderzetters, voor functioneel, minimalistisch en tijdloos design.

Ferm Living onderzetter bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living onderzetter kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke onderzetter van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living onderzetter, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven