Ferm Living Nomad

De Ferm Living Nomad verblijd je direct met een aantal vloerkleden die je woning graag wat extra warmte, sfeer en comfort geven. Het Ferm Living Nomad vloerkleed 60x90 is daar een mooi voorbeeld van. Dit kleed is in drie varianten verkrijgbaar. Leuk om te weten: de voor- en achterkant van dit vloerkleed zijn voorzien van een andere kleur. Zo kun je eenvoudig afwisselen mocht je die ene kleur zat zijn. Wat je van tevoren vast niet had gedacht, is dat dit vloerkleed is gemaakt van afval. Door het gebruik van upcycled (een vorm van recyclen) polyester is dit vloerkleed hartstikke duurzaam. Bovendien is dit materiaal een goed alternatief voor nieuw katoen of polyester. Kom je graag meer te weten over deze collectie? Neem dan snel een kijkje. 

Sorteren op
Toon als:

1-2 van 2 producten

Ferm Living design

Het Deense Ferm Living staat vooral bekend om haar prachtige collectie behang met grafische prints. Hier zit ook een mooi verhaal achter. De Deense vrouw Trine Andersen was op zoek naar behang met grafische prints en zo kwam ze er al gauw achter dat geen enkel behang aan haar verwachtingen voldeed. Daarom besloot ze in 2005 een eigen studio in grafisch design op te richten. Het succes deed niet lang op zich wachten, want in 2006 was de eerste behangcollectie een feit. Een collectie die er wezen mag én nog steeds. Het behang wordt gekenmerkt door de Scandinavische stijl in combinatie met de grafische prints. Inmiddels is de collectie verrijkt met meubels, lampen en woonaccessoires. Zo heb je in deze collectie alles binnen handbereik om je woning stijlvol in te richten.

Multifunctionele Ferm Living Nomad vloerkleden

Door het materiaalgebruik zijn deze vloerkleden oersterk waardoor je ze zelfs buiten kunt gebruiken. Het Ferm Living Nomad vloerkleed 70x180 kun je een mooi plekje geven in je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in je hal of slaapkamer komt hij goed tot zijn recht. Heb je je vloerkleed betrapt op enkele vieze vlekken? Dan was je hem toch even op dertig graden. Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het ook. Ben je er al uit over de kleur? Dit vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren rose, dark blue en curry. De sliertjes aan de uiteindes van dit vloerkleed geven een speels effect mee.

Ferm Living Nomad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nomad collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven