Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Ferm Living

Het Deense designmerk Ferm Living maakt en verkoopt designaccessoires. Grafische prints en veel kleurgebruik zijn kenmerkende eigenschappen van dit merk. Het merk is begonnen met de verkoop van behang, maar zowel kleine als grote meubels en diverse woonaccessoires behoren nu ook tot de collectie. Het begon allemaal in 2005. Een vrouw genaamd Trine Andersen was op zoek naar betaalbaar behang in een grafische print, maar dit kon zij niet vinden. Dit bracht haar op ideeën en in de veronderstelling dat meer mensen hier behoefte aan hadden, is zij met haar eigen studio in grafisch design begonnen. In 2006 lanceerde zij haar eerste behangcollectie en dit was direct een groot succes. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het merk hedendaags niet meer weg te denken is uit de designbranche.

Slaap zacht met de muziekmobiel van Ferm Living

Wil jij ervoor zorgen dat je kindje heerlijk zal slapen? Ga dan voor de muziekmobiel van Ferm Living. Vertederende muziekjes zorgen ervoor dat je kindje heerlijk zal slapen. Daarnaast zien ze er stuk voor stuk gezellig uit zodat je kleine spruit een hoop plezier zal ervaren. Om hem of haar helemaal te laten stralen, kies je natuurlijk voor de Ferm Living Star muziekmobiel die gegarandeerd zal twinkelen als je aan het muziekkoordje trekt. Uiteraard zijn ze kindvriendelijk, gemaakt van 100% katoen en de vulling bestaat uit polyester. Je maakt ze overigens eenvoudig schoon met een lichtvochtig doekje.

Ferm Living muziekmobiel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living muziekmobiel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living