Ferm Living Muurstickers

Ben je ook zo gek op muurstickers? Wij van Flinders wel. Het kan je woonkamer, keuken of slaapkamer een enorme boost geven. En dat tegen geringe kosten en relatief eenvoudig te realiseren. Het Deense merk Ferm Living heeft een enorm scala aan muurstickers verzameld. Zowel voor volwassen als voor de kinderkamer. Zo zijn er de 'nuttige' muurstickers, waar je acties op kunt zetten (zoals bijvoorbeeld de Calendar muursticker). Daarnaast zijn er tientallen decoratieve muurstickers in zwart, maar ook in andere kleuren. Speciaal voor de kinderkamer kun je helemaal los gaan met deze collectie muurstickers. Kijk eens naar de Mini Hearts en de Mini Stars muurstickers. Je vind altijd iets leuks en je kinderen zullen het waarderen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Muurstickers van Ferm Living

Flinders biedt muurstickers van Ferm Living in verschillende dessins en in legio kleuren. Populaire muurstickers Ferm Living zijn bijvoorbeeld de Love birds muursticker en de The village blauw muursticker. Het belangrijkste is dat je de muursticker op een vlakke en liefst gladde wand plakt. Denk aan een gestucte muur, een raam of een deur. Mocht je geen geschikte wand kunnen vinden, koop dan een MDF plaat en beschilder deze met latexverf. De plaat kun je vervolgens aan de muur bevestigen en de muursticker hierop plaatsen. 

Vragen over muurstickers? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek item uit de Ferm Living Muursticker serie. Bel gerust onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Ferm Living
Naar boven