Ferm Living Landscape

De producten uit de Ferm Living Landscape collectie zijn stuk voor stuk een plaatje om naar te kijken. Zo is het Ferm Living Landscape kussen 40x40 een typisch voorbeeld van de Scandinavische stijl. Er zijn maar liefst vier verschillende uitvoeringen van dit kussen waarmee je je kind kunt verblijden. Door de totaal verschillende varianten past er altijd wel eentje in de kinderkamer. Kun je niet kiezen tussen het roze, mintgroene, grijze en blauwe kussen? Dan combineer je ze toch gewoon… Er is in de ontwerpfase in elk geval rekening gehouden met kinderen. De hoes van het kussen kun je namelijk wassen op 30 graden. Dan is het in elk geval niet erg wanneer je kind per ongeluk knoeit op een van deze bijzonder mooie exemplaren. Heb jij al een favoriet op het oog?

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Stijlvolle Ferm Living Landscape producten

In deze Ferm Living Landscape collectie vind je een dekbedovertrek die in drie verschillende formaten beschikbaar is. Het gaat om het Ferm Living Landscape dekbedovertrek kids. Dit dekbedovertrek groeit eigenlijk met het kind mee. Van baby’s tot en met tieners is er rekening gehouden. Heb je al eens goed gekeken naar het design van dit dekbedovertrek? Het vrolijkt je direct op en je kind slaapt er als een roosje onder. Wat wil je nog meer? Het behang kan ook bijdragen aan de sfeer die in de kinderkamer heerst. Je laat je kind in elk geval kennismaken met verschillende dieren en planten uit de natuur die je terugvindt op het Landscape behang van Ferm Living. Een ding is zeker: je kind zal heerlijk spelen in de kinderkamer met dit behang op de muur.

De Ferm Living Landscape serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Landscape serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Landscape serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven