Ferm Living Kite

Met de producten uit de Ferm Living Kite collectie kun je de kinderkamer van top tot teen aankleden. Voor de kleintjes onder ons is de Ferm Living Kite mobiel een mooie aanwinst. Onder deze mobiel laat je je kind lekker wegdromen op een stoel, in een bed of in een wieg. Het is maar net waar je hem neerhangt. Hij is 25 centimeter breed en 70 centimeter hoog. Door de speelse, grafische printen en kleuren weet je eigenlijk direct dat dit weer zo’n topproduct is uit de hele collectie van Ferm Living. Ben je op zoek naar behang voor op de wanden in de kinderkamer? Dan is het Kite behang mint van Ferm Living misschien wel wat voor jou. Als je de kinderkamer liever een roze tint meegeeft, dan is het Kite behang roze wat voor jou. Het is eigenlijk exact hetzelfde behang, maar dan in een andere kleursamenstelling. 

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Vrolijke Ferm Living Kite dekbedovertrekken

In deze Ferm Living Kite collectie vind je dekbedovertrekken die speciaal voor kinderen bedoeld zijn. De dekbedovertrekken gaan ook met de (groei)tijd (van het kind) mee. Oftewel van baby tot tiener. Je vindt ze namelijk in drie verschillende formaten. Onder het Ferm Living Kite dekbedovertrek mint kids is één ding zeker: oost west, eigen bed best. Hij is gemaakt van 100% organisch katoen en je kunt hem wassen op 40 graden. Ga je liever voor een roze variant van dit dekbedovertrek? Ga dan voor het Kite dekbedovertrek roze kids. Door de print van dit dekbedovertrek, geef je de kinderkamer eenvoudig een Scandinavisch tintje.

De Ferm Living Kite serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Kite serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kite serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven