Ferm Living kinderkussens

Voor Ferm Living kinderkussens zit je bij Flinders aan het juiste adres. Wat dacht je van het Ferm Living Uil kussen? Eigenlijk is het niet meteen duidelijk of het een kussen of een knuffel is. Maar dat maakt uw kind natuurlijk niks uit. Wat wel zeker is, is dat alle Ferm Living kinderkussens enorm schattig en knuffelbaar zijn. En, ook niet onbelangrijk, Ferm Living kinderkussens vrolijken met hun aanwezigheid de hele kinderkamer op! En dat is toch wat u wilt voor uw zoon of dochter?

Sorteren op

1-61 van 61 producten

Ferm Living Design

Eén van de meest gewaardeerde merken bij Flinders is Ferm Living. Logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van die prachtige kleuren en mooie prints? Dit Deense designlabel werd opgericht door Trine Andersen, en ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon voor haar eigen huis geen leuk grafisch behang vinden. In 2006 besloot ze daarom een behangcollectie op de markt te brengen onder de naam Ferm Living, met grafische prints die ze zelf leuk vond. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt: dekbedovertrekken, lampen en natuurlijk de Ferm Living kinderkussens. Neem nou het Ferm Living Remix kussen blauw, het Ferm Living Black Mini Triangle Cushion kussen of het Ferm Living Dots kussen blauw. Allemaal prachtige exemplaren van de Ferm Living kinderkussens. Ons is het in ieder geval meer dan duidelijk: Ferm Living is here to stay!

Ferm Living kinderkussens: Opvallende designs

Ferm Living kinderkussens bieden de kinderkamer net even iets aparts. De Ferm Living kinderkussens hebben hun schoonheid te danken aan hun opvallende designs. Zo is het Ferm Living Maya Cushion kussen met zijn merkwaardige patroon in combinatie met de speciale kleurencombinatie een feestje om naar te kijken. Hiermee fleur je je bank of bed helemaal op. Ook het Ferm Living Vivid kussen, met zijn interessante patroon en zachte mintkleur, is een exemplaar wat er geheid bovenuit springt. Wij zijn het er over eens dat de Ferm Living kinderkussens onmisbaar zijn in iedere kinderkamer!

Slapen als een roosje

En alsof al die mooie designs niet genoeg zijn, bieden de Ferm Living kinderkussens met hun zachtheid ook nog eens ultiem comfort. Zak bijvoorbeeld lekker weg in het Ferm Living Kelim kussen Rose Triangle. Met het driehoekige ontwerp en de mooie kleurencombinaties is het natuurlijk een prachtplaatje, maar het kussen is ook nog eens voor 80% gemaakt van wol. De vulling is gemaakt van veren en dons. Heerlijk om lekker in weg te dromen dus.. Let bij de Ferm Living kinderkussens wel even op of de kussens in de wasmachine mogen of dat deze gestoomd moeten worden.

Ferm Living kinderkussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living kinderkussens. Dat betekent dat wij elke Ferm Living kinderkussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Ferm Living kinderkussens en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met Ferm Living kinderkussens, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Ferm Living
Naar boven